Filmer & serier

NetFlix Tips – Spänning

Under julledigheten så tycker jag om att mysa ner mig under en varm filt där jag kan streckkolla på Netflix serier halva dagarna. Under de senaste dagarna har jag börjat kika på två olika serier som jag verkligen kan rekommendera till er som letar efter något nytt.

YOU

Riktigt underhållande serie som innehåller både spänning och drama. Jag skulle nog vilja säga att det är en blandning av en typisk tjejserier mixat med thriller. Serien handlar om Joe som är en märklig men smart kille som bor i New York. (För er som är bekanta med Gossip Girl så kommer ni även känna igen skådespelaren från hans karaktär Dan Humphrey)
Han träffar Beck, en studerande skribent under ett besök hon gör i en bokhandel som han arbetar på. Efter det blir han besatt av att fånga hennes hjärta och gör allt i sin väg för att bli hennes pojkvän. Med hjälp av modern teknologi så lär han sig allt han kan om Beck samtidigt som han försöker eliminera alla möjliga hinder som står i hans väg.

 

BODYGUARD

Denna tittar jag på tillsammans med min pojkvän och vi är helt fast efter endast ett par avsnitt. I serien får man följa David Budd (Ni som kollar på GoT kommer att känna igen han) som är en tidigare militär men nu jobbar som polis. Han lyckas avvärja en terrorattack och blir därefter anställd som livvakt åt inrikesministern Junia Montague. En kvinna med många åsikter och fiender.
Serien är väldigt spännande och det händer hela tiden väldigt mycket. Det är den sorters serie där man hela tiden försöker sätta ihop bit för bit för att komma fram till vilka/vem de “elaka” personerna är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *