Inlägget innehåller AffiliatelänkarProblemhySkönhet

Tips mot röda eksem i ansiktet

eucerin kräm

Jag fick för ett tag sedan sådana hemska utslag runt munnen. Min pojkvän retade mig och sa att det såg ut som att jag höll på att odla skägg. Och ja, det såg ut som att det var röda prickar som var kvar efter en hårsäcks transplantation.

Som tur var så höll det inte i sig så länge runt munnen, men som otur var så klättrade det upp runt ögonen istället. När jag vaknade på mornarna såg det seriöst ut som att jag hade bölat 17 timmar i sträck samt fått mina ögonlock piskade av en spikmatta. De var så ömma, torra och röda.

Jag vet fortfarande inte helt säkert vad det var som gjorde att detta bröt ut. Det har hänt (fast endast runt ögonen) en gång tidigare. Då hade jag denna åkomma i flera månader innan jag till slut bytta tvättmedel och då insåg att det var en allergisk reaktion av det.
Denna gång bytta jag också tvättmedel men fick inte riktigt samma reaktion jag hade hoppats på. MEN jag hittade ett gäng produkter från Eucerin som kändes riktigt milda mot huden och som faktiskt hjälpte mig att bli av med mina torra svidande fläckar i ansiktet.

De krämer jag använde främst för att både motverka problemen samt återfukta huden med var dessa:

mot problem hud och utslag

Den kräm som heter Ato Control var den som hjälpte mig med att bli av med de röda fläckarna och problempartierna i huden. Den första krämen använde jag främst som en väldigt mild men fet återfuktare där det behövdes.
Mina ögonlock är fortfarande inte helt 100% men de är nästan där.

Är det någon av er som varit med om något liknande och vad gjorde i så fall ni för att bli av med det?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *