Filmer & serier

Favoriter på Netflix – Humor

Det finns ju inga årstider som passar så bra för serietittande som hösten och vintern gör. Jag har aldrig varit en person som tittar mycket på serier, tills för 4 år sedan då jag träffade min pojkvän. Han är extremt tv serie intresserad och har med åren introducerat mig till ett flertal roliga, märkliga och sjukt bra serier. Här kommer några av mina roliga favoriter som går att hitta på Netflix just nu.

The Good Place

Denna serie är väldigt annorlunda och underhållande. Det är en väldigt lätt serie som passar perfekt om man bara vill chilla och inte gröta in sig alldeles för mycket i en serie.Serien börjar med att en tjej vid namne Eleanor dör och vaknar upp på andra sidan, The Good place. Problemet är bara att hon ganska snabbt inser att hon har hamnat fel, att hon egentligen tillhör The Bad place.

 

 

 


Unbreakable kimmy Schmidt

Jag garvar seriöst ihjäl mig när jag kikar på denna serie. Den är så märklig och så mycket min humor. En av anledningarna till att serien är så underhållande är antagligen för att Tina Fey är en av skaparna av serien. Kimmy Schmidt har under 15 års tid suttit fången tillsammans med ett gäng andra kvinnor i en bunker där en galen präst vid namn Richard Wayne har lurat dem att världens undergång är i full gång utanför. När Kimmy sedan blir fritagen ur detta så ska hon börja om sitt liv på nytt i New York. I NY hyr hon ett rum hos en homosexuell man vid namn Titus som är en wannabe broadway stjärna. Tillsammans så försöker de hjälpa varandra med diverse saker.
Värt att nämna är att skådespelaren som spelar Richard Wayne är Jon Hamm.


 

BoJack Horseman 

Gillar du tecknade humorserier som är lite småstörda så kommer du att älska BoJack Horseman. Serien handlar om en häst vid namn BoJack som hade en riktigt stor tv show under 90 talet och bestämmer sig för att det är dags att göra comeback. De flesta karaktärer i serien är djur och man får följa med i BoJacks vardag där saker och ting oftast inte går som det ska. BoJack Horseman är en typisk tecknad komediserie för vuxna.


 

Arrested Development 

Serien handlar om en dysfunktionell familj som driver ett familjeföretag och där pappan i första avsnittet blir arresterad för att ha förskingrat från företaget. Den mest “normala” i familjen är Michael som då får ta över firman samtidigt som han försöker hålla ihop familjen. Detta är ytterligare en serie med väldigt speciell och störd humor. Jag kan verkligen skratta så att jag gråter när jag kollar på denna. Avsnitten är dessutom korta vilket är perfekt om man inte vill fastna alldeles för länge framför tvn.

 


Detta är alltså några av mina humor favoriter på Netflix just nu.

Skriv gärna en kommentar om du har tips på andra serier som du tycker är riktigt roliga!

One thought on “Favoriter på Netflix – Humor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *