Mat

Att äta ute varje dag

Det absolut bästa med att resa måste ju vara all god mat man får smaka. Är det något jag kommer dela med mig mycket av i denna blogg så är det ju mat. Däremot så måste jag erkänna att jag saknar hemlagad mat ibland, och att laga mat, jag älskar att stå och pyssla i köket. Hade vi stannat på ett och samma ställe under en längre period så hade vi antagligen hyrt lägenhet istället för att bo på en massa olika hotell.

Men sen kan jag ju inte klaga heller, jag kan ju verkligen välja och vraka bland hur mycket god mat som helst precis varje dag, synd bara att jag inte alltid har tillgång till ett gym. Får väl hänga på gymmet hela dagarna när jag väl är tillbaka i Sverige igen för sommaren.

Juste ja, jag gillar öl väldigt mycket också. Jag får helt enkelt flytta in på gymmet.

One thought on “Att äta ute varje dag

  1. Älskar jobba online, bästa jobbet!

    Vad lyxigt med slippa laga mat, blir det extra roligt när du väl gör det sedan 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *