Personligt

The remote life

Jag har bloggat under flera års tid men mestadels på Engelska. jag saknar dock att kunna skriva av mig och dela med mig av upplevelser på svenska. Efter att ha funnit denna nya spännande bloggportal så bestämde jag mig för att skapa en blogg här så att jag kan nu kan skriva om mina äventyr på både svenska och engelska. 🙂

Jag befinner mig just nu i Asien, Vietnam för att vara mer specifik. Här kommer jag att stanna ett tag till innan jag tycker det blir tillräckligt varmt för att bege mig till Sverige igen.  Och efter sommaren så får vi se vart man tar vägen. Jag har alltså inte någon fast punkt för tillfället utan bor i min resväska på olika hotell runt om i världen och jobbar remote.
Här kommer jag att dela med mig av mina upplevelser runt om i världen.

 

One thought on “The remote life

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *